Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Novinky
18.07.2020
Přidali jsme Dopravu na Slovensko (SK)
Nově je možné objednávat balíky i na Slovensko již od 79Kč.  Při nákupu máte na výběr ze dvou možností: Zásilkovna SK - výdejní místa Z-point, cena ... číst celé
08.06.2020
Připravujeme balanční prkna
Protože je v životě potřeba udržovat balanc👣, rozhodli jsme se, že zahájíme výrobu vlastních balančních prken🏄. Nyní pracujeme na vývoji. Na našem esh... číst celé
13.05.2020
Připravujeme i delší variantu stálek/bradel
Vzhledem k tomu, že se navýšila poptávka po delší variantě, rozhodli jsme se začít vyrábět i delší variantu s využitelnou délkou rukojetí 450mm (to je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
21.05.2020
Jak cvičit se stálkami, tipy a triky!
Přinášíme Vám článek s tipy a triky ohledně cvičení s opěrkami na kliky (dále jen stálkami). Podíváme se detailněji na základní provedení kliků, ale t... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli: Jan Stančík, se sídlem Podolí 87, 756 44 Loučka, Česká republika, IČO 09149716, zapsaný u odboru obecního živnostenského úřadu spadající pod Městský úřad Valašské Meziříčí č.j.: MeUVM 041533/2020, Sp. značka: SZ MeUVM 041402/2020, se vznikem oprávnění: 11.05.2020 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak cvičit se stálkami, tipy a triky!
21.05.2020
Jak cvičit se stálkami, tipy a triky!
Přinášíme Vám článek s tipy a triky ohledně cvičení s opěrkami na kliky (dále jen stálkami). Podíváme se detailněji na základní provedení kliků, ale t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Sídlíme tady!

a odesíláme zboží do 27 zemí v Evropě! Ceny zde

Provozovatel

Jméno: Jan Stančík

IČO: 09149716

více informací zde

Kontakty
Zákaznická podpora eshopu beWorkoutKing
(Po-Pá, 8-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz